onsdag den 28. september 2011

Smugkig: Facebook Messenger til iPhone

Vi har i rigtig lang tid ventet på, at Facebooks chat- og beskedsystem kommer op i gear. Facebooks app til både iOS og Android har været helt i hegnet – faktisk er app’en til Android ikke engang udviklet af Facebook.

Men nu er der håb forude! Facebook har netop lanceret en applikation kaldet ‘Facebook Messenger’ til iOS og Android. Men… Den er pt. kun tilgængelig i USA. Der er den til gengæld også gratis (det bliver den også i Danmark)

På trods af den latterlige landegrænse, så har jeg haft fingrene på applikationen. Umiddelbart ligner det den normale Facebook app, men der er ikke noget news feed. Det er kun beskeder. Men det fungerer til gengæld langt bedre end den integrerede beskeddel i den normale Facebook app.

Du kan nu det samme som på computeren, du kan køre gruppebeskeder, dele fotos, du kan endda dele din nuværende position, så du fx kan aftale at: “Her mødes vi!” Der er ikke så mange indstillinger, men du kan vælge at deaktivere notifikationer for en enkelt eller alle samtaler i enten en time eller indtil klokken 08:00, (så nattesøvnen ikke forstyrres) eller du kan slå notifikationer helt fra.

Der er heller ikke længere problemer med beskeder, som ikke når frem, bliver sendt dobbelt osv. Du skal heller ikke helt tilbage til startsiden for at opdatere alle dine beskeder. Snedigt.

Facebook Messenger bliver tilgængeligt i Danmark… på et tidspunkt. Det vides endnu ikke hvornår den officielt dukker op uden for USA.

Læs mere om app’en her: https://www.facebook.com/mobile/messenger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar