lørdag den 24. september 2011

Apple trodser økonomien med ny rekord

Overalt i verden hører om man om faldende aktiekurser, og hvordan alverdens fondsbørser må notere det ene store fald efter det andet, og generelt er det nok ikke så sjovt at have smidt hele sin opsparing efter aktier – altså lige medmindre det er Apple.

Da Steve Jobs trak sig tilbage på grund af sygdom for en god måneds tid siden, faldt aktierne med det samme i frygt for hvad der nu skulle ske.

Ikke overraskende er de hurtigt kommet på fode igen, og Apple sætter dermed en tyk streg under, at de er verdens største og mest værdifulde selskab – der åbenbart ikke lader sig påvirke af en global recession.

Da børsen lukkede på Wall Street i mandags var Apple aktien steget med 3 % i løbet af dagen, og dermed er aktien nu oppe på sit højeste niveau, i en tid hvor de fleste ellers har travlt med at holde sig oven vande i forhold til regnskaber og aktiekurser.

Skulle man være interesseret i et par Apple aktier kostede disse således tirsdag morgen lige godt 410 dollars. Dette er til sammenligning næsten 100 dollars mere end tilbage i juli. Efterfølgende er kursen røget en smule tilbage, men holder sig stadig på den gode side af 400 dollars.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar